21:20

jani nu var det ett tag sedan igen. suger på det här i know. men de senaste dagarna har jag varit bra. har varit till sverig med mimmi och emma, varit med vänner, kört moppe, legat ute i solen, tränat och varit i skolan. så nu vet ni.

17:26

för tillfälet ligger jag ute på altanen och kollar på en massa random oth avsnitt jag har kvar på datorn.
och läser på hälsokunskaps provet lite halvt. ikväll är det träning som gäller sköönt känns som jag inte tränat på evigheter vilket jag inte har heller.

måndag

har väl inte så mycket och säga men skolan var chill. och min jacka har kommit också nice!
ikväll blir det plugg har nästan inte gjort en ända läxa av dom jag fick när jag var borta så kanske dags att sätta igång men först ska jag fara ut och springa

söndag

har haft en rätt bra söndag måste jag säga. först gick jag ut och gick med julia en stund och stekte plättar.
sedan for jag till mormor och åt middag och sedan hem sen fick jag besök av emma och mimmi som jag inte sett på en vecka har saknat dom. men nu ska jag sova god natt.

home

kom hem vid ett idag. men har inte orkat blogga. är väl rätt skönt att vara hemma ändå men några dagar till där nere skulle jag inte tacka nej till. men att idag då vid fyra for jag till mina kusiner och åt där och så sen hem och vid åtta kom julia vi cykla runt lite och sen for vi till mig och just gick hon hem nu sitter jag ensam i mitt hus skönt som f-a-n men nu ska jag ladda ner någon film och chilla vidare.

nu drar jag

tänkte bara säga att om typ 20 min ska vi vara ner i hamnen och här sitter jag fast jag inte borde.
jaja ska bli skönt att fara bort men händer så jäkla mycket nästa vecka som jag egentligen inte vill missa men sånt är livet.. jaja nu ska jag packa ner det sista och sedan fara.btw kommer jag sakna mina finisar något sjukt!♥
men ha det bra här hemma.

femte april tvåtusenelva

haha jag suger på det här men ja det kommer nog inte att bli bättre. för imorgon åker jag till gran canaria en vecka:) men idag har det inte hänt mycket som vanligt. skolan var rätt chill sen satt jag mest ute och lyssna på musik och åt kokosbollar. så att det var det om ni har tur kanske jag slänger in ett inlägg här imorgon före jag far. om det finns någon kvar som läser;)

RSS 2.0