27 juni

midsommar var nog riktigt bra var i lumparland med fin,fina vänner :)
och annars har det väl inte hänt så mycket speciellt. hängt med vänner,jobbat ja det väl det.
imorgon och på onsdag är jag ledig vilket är himla skönt så imorgon far jag ut till lumparland med emma,mimmi och nela och sedan till mimmi. så antar att det kommer fortsätta vara ganska dött här.

22 juni 2011

ja var ett tag sen men kom hem från gregersö i fredags som nog var helt bra. och så var det konfirmation i söndags fick en massa fina saker så tack. igår så var jag till stan och byte lite smycken och sen var emma här. och klockan fyra ska ja dra på jobb till åtta och sen får jag se.

tolfte juni

en bild från i onsdags kväll som för övrigt nog vart helt bra.
men jobbade i alla fall i torsdags och fredags hela dagen och igår gjorde jag inte mycket.
men nu måste jag packa sen drar ja på konfaläger vid tre och blir där till fredag, så ingen uppdatering på några dagar igen.men hoppas på att ha en bra vecka så det får ni också ha.

soooommmaaaarrloov

helt otroligt underbart! men snart kommer det några tjejer hit och äter och sedan får vi se vart det bär av. så ni får ha en grym kväll för det ska ja ha!

7/6

fotbollscup i skolan idag. vår klass är fan grym, vann allt! for till stan efter skolan med emma. men nu tagga imorgon kväll.

one day left

i lördags var det studentkalas hela dagen, igår sverige. och idag var vi till vårdö och paddla kanot och spela minigolf. ikväll kom mimmi och emma hit en sväng och sedan for vi och kolla fotboll till backeberg en stund. och bara en dag kvar i skolan sen avslutnign helt sjuuukt underbart!

tredje juni tvåtusenelva

så himla underbar dag! imorse for jag ut och jogga sedan kom emma,mimmi och nela hit och for ner till ett berg och cilla en stund sedan till ören och simma,härligt. och ikväll var julia och hennes familj här på middag.

RSS 2.0