sista juli

rockoff är över och går kvällen var riktigt bra, nu sitter jag hemma hos mig med dessa två tjejer:)

tisdag

ett tag sen igen men sen sist har rockoff börjat bella fyllt år grattis,grattis ♥ och säkert en massa mer men ikväll är det takida men först ska jag och äta med mina underbara vänner på dinos blir nog en bra kväll. nu ska jag hänga med julia nån timme.

grattis lina ♥

lite sent men grattis igen (:

01:23

sitter hos mimmi för tillfället. ikväll har jag hängt här med mimmi,emma och otto trevligt,trevligt:)

lördag

dagen och igår kväll spederades med emma fint,fint! men nu ska jag åka in till stan och äta sen på jobb och sen tror jag att jag ska till mimmi med emma :) men vi hörs.

torsdag

dagen började med jobb som gick väldigt fort. vid sju for jag iväg på träning som idag var konditions test och nöjd är jag. sen var det kalas hos min morbror så grattis till han och när jag kom hem for jag ut en sväng med mimmi. rätt bra dag :)

yesterday

igår drog jag till stan med mimmi och emma lunchade på äventyrsgolfen och chillade runt på stan. idag har jag varit på stugan en sväng annars inte mycket.

090711

hemma från stugan nu igår var julia där och en massa släktingar åkte ring och en massa annat. idag blir det jobb och konfirmation om jag hinner.

fredag

har haft två fina dagar ute på stugan med mimmi,emma och nela. nu sitter jag hemma här medan resten av min familj är på stugan imorgon blir det i alla fall träning och sedan jobb sen till stugan igen men kommer hem på lördag igen så vi hörs då men nu ska jag sova

tisdag

idag har jag jobbat och nu är jag ledig två dagar underbart. nu ska jag packa och sen drar jag ut till stugan dit mimmi,emma och daniela kommer senare.

fjärde juli tvåtusenelva

sen sist jag jag skrev här har det inte hänt nå mer än jobb och vänner.
men igår natt sov jag i alla fall hos emma med mimmi pratade med några trevliga grabbs från usa på skype till sju på morgonen ungefär. sedan var det för min del bara att stiga upp klockan elva för att fara på jobb härligt! sen på kvällen kom julia hit en stund.  och idag har ja inte gjort så mycket for på jobb en timme men fick stänga eftersom det regna.  sen kom mimmi och vi var hurtiga och for ut och sprang. men imorgon far ja ut till stugan några dagar kanske jag slänger in ett inlägg här innan jag åker.

RSS 2.0