sista maj

sjukt att det är första juni imorgon och avslutning om bara åtta dagar,underbart! men i alla fall efter skolan for jag till stan med emma, och ikväll har jag varit till mimmi, så nu vet ni. nu ska jag se något avsnitt vampire diaries och sedan sova.

30 maj

sitter för tillfälet ute i solen och chillar med musik, det kunde vara sämre. annars har dagen nog varit bra. har inte gjort mycket i skolan. och så är första doppet för i år avklarat också:)

friday i'm in love

fredag och det sista provet i hela åttan skrivet, fy fan vad underbart!
nåja igår var jag till tandläkarn efter skolan sedan ner till stan med emma,mimmi och nela åt glass och fick ett par jeans shorts med mig hem också. kvällen har jag inga planer för, vilket suger. men i morgon far jag i alla fall till stockholm och shoppar awesome!

mobilbilder från den senaste tiden


tisdag

dagen har varit fruktansvärt seg och tråkig och vädret är skit. men nu ska jag i alla fall ta mig iväg till emma med mimmi för religons plugg, haha får väl se hur det går ;)

19 maj

har precis packat klart. drar till stafettkarnevalen imorgon med massa folk, blir nog fiint det men nu ska jag sova.

tisdag

skrev finska provet idag vilket gick väldigt dåligt.
men nu ska jag se något avsnitt vampire diaries och sedan fara in till stan och kolla stafetter.

15.06

helgen har varit bra mer orkar jag inte skriva. och nu sitter jag och ser på hockey.

onsdag

går dagen var riktigt bra. gjorde inte mycket i skolan, helt underbart väder och på kvällen kom mimmi hit:) idag hade vi kemi prov vilket inte alls gick bra men ja,ja bara fyra prov kvar och sen är det sommarlov, hur underbart? men nu ska jag ut i solen!

bilder från valborg


helg

skönt med helg, efter skolan for jag och kolla på tapeter ingen.. och har äntligen bestämt mig!underbart, så snart är mitt rum klart. annars då har jag verkligen ingen aning om vad jag ska göra denna helg, vilket suger.

god morgon

fick för en gångs skull lite tid över på morgonen. så i alla fall idag ska vi på nåttt sjöfartsgrej hela dagen. till typ alandica och pommern så blir nog en rätt chill dag. men nu måste jag nog börja gå ut till bussen.

RSS 2.0